Çarşamba, Şubat 24, 2010

Kadıköy Organik Pazarı

Artık organik pazar Çarşamba günleri Özgürlük Parkı'nda da kuruluyor. Bugün sabah hafif yağmura karşın bir arkadaşımla beraber pazara gittik. ,

Özgürlük Parkı'nın Selamiçeşme Kapısı girişinde kuruluyor pazar. Stand sayısı az ama çok düzenli bir görüntüsü var. Ayrıca bağırarak satış yapılmadığı için de süper sakin ve temiz bir ortam. Çeşitlilikte Kartal ve Feriköy'ün gerisinde olduğu söyleniyor ama bütün kış meyve ve sebzeleri vardı.

Alınan herşey bu pazar için özel olarak hazırlanmış kese kağıdına konuluyor. Gelenler de zaten ya bez torba ile ya da pazar arabası ile gelmişler. Gayet nezih bir ortamda alışverişinizi yapıp çıkıyorsunuz.

Arkadaşım Kartal'daki pazarın daha bol çeşitli ve biraz daha ucuz olduğunu söyledi. O da pazar günleri kuruluyormuş ve otoparkı da varmış. Pazar günü de orayı denemeyi düşünüyorum.

Eve gelir gelmez aldığım sebzelerimi pişirmeye başladım. Okuldan gelince Mert'in eline de aldığım minik Amasya elmalarından birini vereceğim. Sanırım bu pazar işine severek devam edeceğim...

Hiç yorum yok: