Pazartesi, Mart 30, 2009

Tamirci Bob


Mert'in Dora ve Diego'ya ek olarak sevdiği çizgi filmlerden son günlerdeki favorisi Tamirci Bob. Tamirci Bob takımıyla beraber inşaat projeleri yapıyor, yollar, alt geçitler, tesisat tamiratları, bahçe düzenlemeleri vs... Wendy onun yardımcısı, hem ofiste hem de bazen sahada Bob'la beraber her işe koşuyor... Pilchard da Bob'un sevimli ve yaramaz kedisi.

Scoop, Muck, Roley ve Dizzy Bob'un ekibinin değişmez isimleri. Bazı maceralarda Travis, Scrambler ve başka araçlar da takıma katılıyor. Ve bazen de sevimli ve sakar korkuluk Spud ortalığı karıştırıyor... Eğitici ve eğlenceli bir dizi, biz de zevkle izliyoruz.

Tamirci Bob ve ekibinin maceralarıyla biz ilk VCD'den tanışmıştık. Mert ilgiyle izleyince evde kepçe, silindir, çimento kamyonu, vinç gibi oyuncaklar hızla arttı. Koleksiyonumuzda lego duplo Muck ve Roley de var. Uçakta, arabada, Mert'in oyalanması gereken zamanlarda açıyoruz dvd player'ı ve Bob devreye giriyor.

Çocukların bu ilgisini fark edince Bob'lu kıyafetler de çıkarılmış. Bizim favorimiz Palladium'daki C&A. Orada Bob ve ekibinin t-shirtleri, pantolonları, sweatshirtleri her mevsim oluyor. Bu kıyafetlerin Mert'in favorisi olduğunu söylememe gerek yok sanırım... C&A'nın fiyatlarının da uygun olduğunu paylaşmak isterim...

Siz de Bob ve ekibiyle tanışmak isterseniz sabah 8:00 civarı Kanal 1'de Bob'un maceraları var, izleyebilirsiniz. Ayrıca Tamirci Bob sitesinde de ekibi tanıyabilir, projeler yapabilir, oyunlar oynayabilirsiniz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

mert in yeni resimlerini istiyoruz artık abi oldu kardeşiyle resmi yok

Unknown dedi ki...

DENİZCİGİM,
YENİ BEBEGİNİ KUTLARIM,ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN,HER İKİSİNİ DE BENİM İÇİN ÖP.

not:çok geç kaldım kusura bakma bazı saglık sorunlarımız oldu